• IZRADA WEB SAJTA
  Kvalitetna izrada web sajta bez obzira koja vrsta sajta je u pitanju, običan, web trgovina, blog ili kombinacija. Prodaja sajtova. Cena zavisi od teme, broja stranica, proizvoda, funkcija, dizajna, višejezičnosti i sl. Preporučujem Enfold temu jer spada u top temu sa najboljim ocenama. Izrada jeftinog sajta.
 • OPTIMIZACIJA SAJTA (SEO)
  SEO audit (SEO revizija) je proces sagledavanja svih problema veb-sajta nakon čijih otklanjanja dolazi do povećanja organske posete. Unutrašnja i spoljnja optimizacija sajta, garantovano bolje pozicioniranje kod pretraživača. Korišćenje Webmaster tools alata, Yoast plugina i SEMrush servisa.
 • POPRAVKA I ODRŽAVANJE SAJTA
  Ako Vaš sajt ne radi kako treba, nisu mu u funkciji neke stranice ili elementi, sporo se učitava, ili prosto „nešto nije u redu“ – na pravom ste mestu. Popravka ili oporavak sajtova, jednokratno ili uz održavanje. Održavanje sajta uključuje obradu i ubacivanje članaka, fotografija i videa. U održavanje spada i nadogradnja softvera i dodataka, kao i saradnja sa hosting provajderom pri rešavanju problema na serveru.
 • WEB ANALITIKA
  Kreiranje i podešavanje Google Search Console i Google Analytics koda na sajtu, merenje i analiza podataka o posetama i ponašanju korisnika na stranicama. Periodični izveštaji na nedeljnom i mesečnom nivou sa smernicama šta poboljšati. Data Studio.
 • OBRADA FOTOGRAFIJA PHOTOSHOP
  Obrada raznih fotografija, slika, crteža, grafikona, tabela. . . Prodaja gotovih fotografija. Adobe Photoshop CC. Popravke, pisanje i brisanje na slici, menjanje pozadine, razni dodaci, filteri, efekti.  Obrada fotografija Photoshop.

Napomena

Dosta firmi ili pojedinaca koji pokušaju da izgrade neki posao na Internetu odustane posle nekog vremena misleći da Internet nije za njih. Najčešći razlog neuspeha je nepostojanje plana. Nemojte razmišljati o pokretanju posla dok ne budete sigurni da ćete imati kupce. Razmislite šta kupci traže a zatim i kako im to ponuditi.. Greška koju većina napravi jeste da odaberu neki proizvod a zatim traže ljude koji ga žele kupiti. Ako je ovo način na koji radite onda znajte da radite pogrešno.. Umesto što pokušavate pronaći kupce za neki proizvod, prvo istražite šta je tržištu potrebno, odnosno koji proizvod ili usluga se traže, a zatim to ponudite..

Važno je istaći jedinstvenost Vaših proizvoda ili usluga! Šta možete ponuditi a da drugi to ne nude? Možete li pružiti bolju uslugu korisnicima, kvalitetniji sadržaj, tehničku podršku, dužu garanciju, bržu isporuku, niže cene? Razmislite o nečemu što će Vas odvojiti od ostalih konkurenata kako bi kupci Vama dali  prednost! To bi trebalo biti jasno naznačeno na sajtu.